Fényszóró polírozás Csatárka

Megosztás

Fényszóró polírozás Csatárka

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa javítása Csatárka övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Csatárka területén, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Csatárka környékén

lampaburapolirozas Csatárka

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lampaburapolirozas Csatárka

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Csatárka környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Csatárka környékén.