Fényszóró polírozás Dunakeszi

Megosztás

Fényszóró polírozás Dunakeszi

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.

Az autó lámpájának javítása Dunakeszi régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Munkatársaink profi szervizt kínálnak az érdeklődőknek Dunakeszi régiójában, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Dunakeszi övezetében

autolampapolirozaselotte Dunakeszi
autolampapolirozasutana Dunakeszi

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas Dunakeszi

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Dunakeszi területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Dunakeszi környékén.