Fényszóró polírozás Farkasrét

Megosztás

Fényszóró polírozás Farkasrét

Kedvező árú autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Farkasrét környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően az autó ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa szervizelése Farkasrét területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás.

Szervizmérnökeink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Farkasrét környékén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Farkasrét környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Farkasrét
fenyszoropolirozasautanafoto Farkasrét

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Farkasrét

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább módszer
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Farkasrét környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Farkasrét olcsón
Szélvédős Farkasrét kedvező áron
Karosszéria fóliázás Farkasrét jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Farkasrét környékén.