Fényszóró polírozás Gercse

Megosztás

Fényszóró polírozás Gercse

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpa javítása Gercse környékén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt kínálnak az érdeklődőknek Gercse környékén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Gercse környékén

lampaburapolirozas Gercse

Fényszóró polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Gercse

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Gercse környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Gercse övezetében.