Fényszóró polírozás Gyál

Megosztás

Fényszóró polírozás Gyál

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a jármű ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A fényszóró szervizelése Gyál övezetében

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Gyál régiójában, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Gyál régiójában

fenyszoropolirozasaelottefoto Gyál
fenyszoropolirozasautanafoto Gyál

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Gyál

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Gyál környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Gyál környékén.