Fényszóró polírozás Hárshegy

Megosztás

Fényszóró polírozás Hárshegy

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpabúra javítása Hárshegy környékén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát megoldás.

Kollégáink szakszerű szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Hárshegy régiójában, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Hárshegy környékén

autolampapolirozaselotte Hárshegy
autolampapolirozasutana Hárshegy

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas Hárshegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Hárshegy területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Hárshegy területén.