Fényszóró polírozás Káposztásmegyer

Megosztás

Fényszóró polírozás Káposztásmegyer

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra javítása Káposztásmegyer övezetében

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Káposztásmegyer területén, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Káposztásmegyer területén

lampaburapolirozas Káposztásmegyer

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Káposztásmegyer

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Káposztásmegyer övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Káposztásmegyer környékén.