Fényszóró polírozás Kőbánya

Megosztás

Fényszóró polírozás Kőbánya

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra javítása Kőbánya övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

Kollégáink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Kőbánya régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Kőbánya környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Kőbánya

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak az autó esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas Kőbánya

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Kőbánya régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Kőbánya területén.