Fényszóró polírozás Lónyaytelep

Megosztás

Fényszóró polírozás Lónyaytelep

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Lónyaytelep övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a gépkocsi ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra javítása Lónyaytelep területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát megoldás.

Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Lónyaytelep régiójában, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Lónyaytelep környékén

lámpabúra polírozás Lónyaytelep

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Lónyaytelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. A továbbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Lónyaytelep területén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Lónyaytelep megfizethető összegért
Autóüveg javítás Lónyaytelep megfizethető összegért
Autófóliázás Lónyaytelep olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Lónyaytelep övezetében.