Fényszóró polírozás Magasút

Megosztás

Fényszóró polírozás Magasút

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Magasút vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpabúra felújítása Magasút területén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Magasút területén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Magasút övezetében

lampaburapolirozaselotteutanakepek Magasút

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Magasút

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Magasút övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Magasút kedvező áron
Autóüveg javítás Magasút megfizethető összegért
Karbon fóliázás Magasút megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Magasút környékén.