Fényszóró polírozás Máriaremete

Megosztás

Fényszóró polírozás Máriaremete

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

Az autó lámpájának javítása Máriaremete területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Máriaremete régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Máriaremete területén

autolampapolirozaselotte Máriaremete
autolampapolirozasutana Máriaremete

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas Máriaremete

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Máriaremete övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Máriaremete területén.