Fényszóró polírozás Mártonhegy

Megosztás

Fényszóró polírozás Mártonhegy

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és lámpabúra polírozás Mártonhegy régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugárzásnak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpa javítása Mártonhegy régiójában

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás.

Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Mártonhegy övezetében, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Mártonhegy területén

autólámpa polírozás előtte Mártonhegy
autólámpa polírozás utána Mártonhegy

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Mártonhegy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Mártonhegy környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Mártonhegy kedvező áron
Autóüveg javítás Mártonhegy megfizethető összegért
Autófóliázás Mártonhegy jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Mártonhegy régiójában.