Fényszóró polírozás Nyék

Megosztás

Fényszóró polírozás Nyék

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ilyen formában nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése Nyék környékén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Szervizmérnökeink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Nyék területén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A javítási technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Nyék régiójában

lampaburapolirozas Nyék

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas Nyék

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Nyék területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Nyék területén.