Fényszóró polírozás Örsöd

Megosztás

Fényszóró polírozás Örsöd

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Örsöd övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának szervizelése Örsöd területén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Örsöd területén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Örsöd területén

fényszóró polírozás előtte fotó Örsöd
fenyszoropolirozasautanafoto Örsöd

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás módosítja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságait.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Örsöd

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Örsöd övezetében

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Örsöd jutányos áron
Szélvédős Örsöd jutányos áron
Karosszéria fóliázás Örsöd jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Örsöd régiójában.