Fényszóró polírozás Pest megye

Megosztás

Fényszóró polírozás Pest megye

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható szépséghiba. A matt lámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi így nem tud levizsgázni.

Az autó lámpájának javítása Pest megye környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Pest megye környékén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Pest megye területén

autolampapolirozaselotte Pest megye
autolampapolirozasutana Pest megye

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

Pest megyében többek között a következő helyeken vállalunk helyszíni polírozást:

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Pest megye

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Tartós
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink Pest megye övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Pest megye övezetében.