Fényszóró polírozás Pesthidegkút

Megosztás

Fényszóró polírozás Pesthidegkút

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpa szervizelése Pesthidegkút régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb módszer. Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára Pesthidegkút régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít. Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Pesthidegkút övezetében

autolampapolirozaselotte Pesthidegkút
autolampapolirozasutana Pesthidegkút

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás. A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink. lampaburapolirozas Pesthidegkút

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább módszer
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink Pesthidegkút övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is. Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Pesthidegkút környékén.