Fényszóró polírozás Pestszentimre

Megosztás

Fényszóró polírozás Pestszentimre

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Pestszentimre területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak köszönhető. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó így nem vizsgáztatható le.

A lámpa javítása Pestszentimre régiójában

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Munkatársaink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Pestszentimre övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pestszentimre övezetében

fényszóró polírozás előtte Pestszentimre
fényszóró polírozás után Pestszentimre

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Pestszentimre

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Pestszentimre régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal valamelyik elérhetőségünkön.

Autóüveg csere Pestszentimre jutányos áron
Szélvédő javítás Pestszentimre jutányos áron
Karosszéria fóliázás Pestszentimre megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Pestszentimre területén.