Fényszóró polírozás Pestújhely

Megosztás

Fényszóró polírozás Pestújhely

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Pestújhely környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ilyen formában nem tud levizsgázni.

A fényszóró javítása Pestújhely környékén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Kollégáink profi szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Pestújhely területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Pestújhely környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Pestújhely

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Pestújhely

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink Pestújhely régiójában

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Pestújhely jutányos áron
Szélvédő javítás Pestújhely megfizethető összegért
Autófóliázás Pestújhely kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Pestújhely övezetében.