Fényszóró polírozás Pösingermajor

Megosztás

Fényszóró polírozás Pösingermajor

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Pösingermajor vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül a gépkocsi ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A fényszóró szervizelése Pösingermajor övezetében

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Munkatársaink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára Pösingermajor régiójában, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Pösingermajor környékén

autólámpa polírozás előtte Pösingermajor
autólámpa polírozás utána Pösingermajor

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Pösingermajor

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Pösingermajor régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Szélvédőcsere Pösingermajor olcsón
Szélvédős Pösingermajor jutányos áron
Karosszéria fóliázás Pösingermajor kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Pösingermajor környékén.