Fényszóró polírozás Rákoscsaba

Megosztás

Fényszóró polírozás Rákoscsaba

Kedvező árú fényszóró javítás és autólámpa polírozás Rákoscsaba régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Rákoscsaba területén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, költséghatékonyabb eljárás.

Kollégáink professzionális szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Rákoscsaba környékén, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rákoscsaba környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Rákoscsaba

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rákoscsaba

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Rákoscsaba környékén

10 éves tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Rákoscsaba megfizethető összegért
Autóüveg javítás Rákoscsaba olcsón
Karosszéria fóliázás Rákoscsaba jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Rákoscsaba övezetében.