Fényszóró polírozás Rákoskeresztúr

Megosztás

Fényszóró polírozás Rákoskeresztúr

Olcsó fényszóró javítás és autólámpa polírozás Rákoskeresztúr övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Rákoskeresztúr környékén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás okosabb, pénztárcabarát módszer.

Kollégáink profi szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Rákoskeresztúr régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Rákoskeresztúr környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Rákoskeresztúr
fenyszoropolirozasautanafoto Rákoskeresztúr

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Rákoskeresztúr

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Rákoskeresztúr környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Rákoskeresztúr kedvező áron
Autóüveg javítás Rákoskeresztúr megfizethető összegért
Karosszéria fóliázás Rákoskeresztúr olcsón

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy javítást Rákoskeresztúr régiójában.