Fényszóró polírozás Sashegy

Megosztás

Fényszóró polírozás Sashegy

Olcsó fényszóró javítás és autólámpa polírozás Sashegy vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra javítása Sashegy régiójában

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Kollégáink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Sashegy területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Sashegy övezetében

fényszóró polírozás előtte Sashegy
fényszóró polírozás után Sashegy

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Sashegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink Sashegy övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Sashegy megfizethető összegért
Autóüveg javítás Sashegy kedvező áron
Karosszéria fóliázás Sashegy megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Sashegy övezetében.