Fényszóró polírozás Svábhegy

Megosztás

Fényszóró polírozás Svábhegy

Pénztárcabarát fényszóró javítás és fényszóró polírozás Svábhegy övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A fényszóró javítása Svábhegy területén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás okosabb, pénztárcabarát eljárás.

Munkatársaink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Svábhegy környékén, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Svábhegy területén

autólámpa polírozás előtte Svábhegy
autólámpa polírozás utána Svábhegy

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Svábhegy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb szolgáltatásaink Svábhegy területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Svábhegy jutányos áron
Szélvédő javítás Svábhegy megfizethető összegért
Karosszériavédő fóliázás Svábhegy kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Svábhegy területén.