Fényszóró polírozás Szent Imre-kertváros

Megosztás

Fényszóró polírozás Szent Imre-kertváros

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Szent Imre-kertváros környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpabúra szervizelése Szent Imre-kertváros területén

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Szent Imre-kertváros környékén, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Szent Imre-kertváros övezetében

autólámpa polírozás előtte Szent Imre-kertváros
autólámpa polírozás utána Szent Imre-kertváros

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Szent Imre-kertváros

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban elolvashatja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink Szent Imre-kertváros régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Szent Imre-kertváros megfizethető összegért
Szélvédő javítás Szent Imre-kertváros olcsón
Karosszériavédő fóliázás Szent Imre-kertváros jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Szent Imre-kertváros régiójában.