Fényszóró polírozás Szent Lőrinc-telep

Megosztás

Fényszóró polírozás Szent Lőrinc-telep

Megfizethető fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Szent Lőrinc-telep területén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és felületi korróziónak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Szent Lőrinc-telep környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás okosabb, költséghatékonyabb módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára Szent Lőrinc-telep régiójában, szombaton is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet kölcsönöz.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Szent Lőrinc-telep övezetében

lámpabúra polírozás Szent Lőrinc-telep

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Szent Lőrinc-telep

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbi részben megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Szent Lőrinc-telep környékén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Szent Lőrinc-telep megfizethető összegért
Szélvédő javítás Szent Lőrinc-telep jutányos áron
Wrapping fóliázás Szent Lőrinc-telep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Szent Lőrinc-telep övezetében.