Fényszóró polírozás Szentimreváros

Megosztás

Fényszóró polírozás Szentimreváros

Kedvező árú fényszóró javítás és fényszóró polírozás Szentimreváros vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autó lámpájának javítása Szentimreváros környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költségkímélő eljárás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Szentimreváros övezetében, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Szentimreváros régiójában

lámpabúra polírozás Szentimreváros

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Szentimreváros

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Szentimreváros övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Szentimreváros kedvező áron
Szélvédő javítás Szentimreváros kedvező áron
Autócsomagolás Szentimreváros jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Szentimreváros övezetében.