Fényszóró polírozás Újlipótváros

Megosztás

Fényszóró polírozás Újlipótváros

Pénztárcabarát autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Újlipótváros vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és felületi korróziónak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

Az autólámpa szervizelése Újlipótváros területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Kollégáink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Újlipótváros területén, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Újlipótváros területén

lámpabúra polírozás Újlipótváros

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen elhárítható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Újlipótváros

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink Újlipótváros övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Újlipótváros kedvező áron
Autóüveg javítás Újlipótváros olcsón
Wrapping fóliázás Újlipótváros jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért autólámpa polírozást vagy szerelést Újlipótváros övezetében.