Fényszóró polírozás Vecsés

Megosztás

Fényszóró polírozás Vecsés

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag fényszórók mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése Vecsés területén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költséghatékonyabb megoldás.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Vecsés régiójában, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Vecsés környékén

fenyszoropolirozas elotte Vecsés
fenyszoropolirozas utana Vecsés

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas Vecsés

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Vecsés területén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Vecsés területén.