Fényszóró polírozás Vérhalom

Megosztás

Fényszóró polírozás Vérhalom

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ebben az állapotban nem vizsgáztatható le.

A lámpa javítása Vérhalom régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt kínálnak az érdeklődőknek Vérhalom övezetében, a hét minden napján. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Vérhalom régiójában

fenyszoropolirozasaelottefoto Vérhalom
fenyszoropolirozasautanafoto Vérhalom

Lámpabúra polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Vérhalom

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Strapabíró polírozási módszer
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink Vérhalom területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Vérhalom régiójában.