Fényszóró polírozás VII. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás VII. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a jármű így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A lámpabúra szervizelése VII. kerület övezetében

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, pénztárcabarát módszer. Szervizmérnökeink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek VII. kerület területén, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt. Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás VII. kerület környékén

autolampapolirozaselotte VII. kerület
autolampapolirozasutana VII. kerület

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát. A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás. A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat. A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg. Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink. lampaburapolirozas VII. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. Az alábbi részben megtekintheti a két technika közötti különbséget. Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink VII. kerület régiójában

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is. Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást VII. kerület területén.