Fényszóró polírozás Víziváros

Megosztás

Fényszóró polírozás Víziváros

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű így nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A fényszóró szervizelése Víziváros környékén

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink professzionális szervizt kínálnak az érdeklődőknek Víziváros övezetében, a hét minden napján. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Víziváros övezetében

autolampapolirozaselotte Víziváros
autolampapolirozasutana Víziváros

Lámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas Víziváros

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább módszer
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink Víziváros régiójában

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Víziváros környékén.