Fényszóró polírozás X. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás X. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás szinte mindig az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó így nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa javítása X. kerület környékén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a fényszóró polírozás okosabb, költségkímélő módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak ügyfeleink számára X. kerület környékén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás X. kerület régiójában

lampaburapolirozas X. kerület

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas X. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább megoldás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink X. kerület környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást X. kerület területén.