Fényszóró polírozás XIV. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XIV. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az UV sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése XIV. kerület környékén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Munkatársaink profi szervizt ajánlanak az érdeklődőknek XIV. kerület régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás XIV. kerület környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek XIV. kerület

Lámpabúra polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas XIV. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technológiát érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Sokáig tart
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink XIV. kerület területén

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XIV. kerület területén.