Fényszóró polírozás XV. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XV. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés során. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése XV. kerület övezetében

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpabúra polírozás okosabb, költségkímélő módszer.

Kollégáink szakszerű szervizt nyújtanak ügyfeleink számára XV. kerület területén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás XV. kerület területén

autolampapolirozaselotte XV. kerület
autolampapolirozasutana XV. kerület

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas XV. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Sokáig tart
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Egyéb szolgáltatásaink XV. kerület övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XV. kerület környékén.