Fényszóró polírozás XVI. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XVI. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjszakai vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű ebben az állapotban nem alkalmas a műszaki vizsgára.

Az autó lámpájának szervizelése XVI. kerület környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás a XVI. kerületben. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás okosabb, olcsóbb módszer.

Szervizmérnökeink professzionális szervizt ajánlanak ügyfeleink számára XVI. kerület területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A módszerekről részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás XVI. kerület régiójában

fenyszoropolirozasaelottefoto XVI. kerület
fenyszoropolirozasautanafoto XVI. kerület

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lampaburapolirozas XVI. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbiakban elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Tökéletes UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő szolgáltatásaink XVI. kerület területén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XVI. kerület régiójában.