Fényszóró polírozás XVII. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XVII. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. Viszont ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül a jármű így nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése XVII. kerület környékén

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sok időt vesz igénybe, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Munkatársaink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek XVII. kerület területén, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így garantálva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás XVII. kerület környékén

fenyszoropolirozasaelottefoto XVII. kerület
fenyszoropolirozasautanafoto XVII. kerület

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lampaburapolirozas XVII. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Időtálló
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Más szolgáltatásaink XVII. kerület környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XVII. kerület övezetében.