Fényszóró polírozás XVIII. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XVIII. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy elhanyagolható „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra javítása hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a gépkocsi így nem tud levizsgázni.

A lámpa javítása XVIII. kerület területén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen költséges és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt kínálnak az érdeklődőknek XVIII. kerület övezetében, ünnepnapokon is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, keressen minket bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás XVIII. kerület övezetében

fenyszoropolirozas elotte XVIII. kerület
fenyszoropolirozas utana XVIII. kerület

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas XVIII. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb szolgáltatásaink XVIII. kerület környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XVIII. kerület területén.