Fényszóró polírozás XX. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XX. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, kiváltképpen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpa hatásossága akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

A fényszóró szervizelése XX. kerület régiójában

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje nem olcsó és sokáig tart, míg az autólámpa polírozása okosabb, olcsóbb megoldás.

Munkatársaink profi szervizt nyújtanak ügyfeleink számára XX. kerület környékén, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás XX. kerület övezetében

autolampapolirozaselotte XX. kerület
autolampapolirozasutana XX. kerület

Autólámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel megszüntethető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas XX. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik technikát válassza. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Tökéletes UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

További szolgáltatásaink XX. kerület régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XX. kerület környékén.