Fényszóró polírozás XXII. kerület

Megosztás

Fényszóró polírozás XXII. kerület

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag fényszórók bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez az elváltozás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. Viszont ez több mint egy apró szépséghiba. A matt fényszórók beláthatatlan veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a jármű ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

A lámpa szervizelése XXII. kerület környékén

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát módszer.

Munkatársaink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek XXII. kerület környékén, szombaton is. Az elérhető legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás XXII. kerület területén

fenyszoropolirozas elotte XXII. kerület
fenyszoropolirozas utana XXII. kerület

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag fényszóró sok előnyös paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével az oxidáció, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel elhárítható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben ideális megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a jármű előtt haladó objektumokat megfelelően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lampaburapolirozas XXII. kerület

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Kedvezőbb árú eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • A jármű átmegy a műszaki vizsgán

Kiegészítő szolgáltatásaink XXII. kerület környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást XXII. kerület környékén.