Fényszóró polírozás Adyliget

Megosztás

Fényszóró polírozás Adyliget

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és az oxidációnak tudható be. De ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt autólámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően az autó ebben az állapotban nem tud levizsgázni.

Az autó lámpájának javítása Adyliget régiójában

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát eljárás.

Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Adyliget régiójában, akár hétvégén is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot biztosít.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Adyliget területén

autolampapolirozaselotte Adyliget
autolampapolirozasutana Adyliget

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. A jó hír az, hogy a probléma könnyen orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lampaburapolirozas Adyliget

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költségbarát eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. További előnyei:

 • Jelentősen növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

További szolgáltatásaink Adyliget övezetében

Óriási tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Adyliget régiójában.