Fényszóró polírozás Erzsébetliget

Megosztás

Fényszóró polírozás Erzsébetliget

A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy egy idő után a műanyag lámpák mattá válnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez a változás többnyire az UV sugaraknak, a hőhatásnak és az oxidációnak köszönhető. De ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó így nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése Erzsébetliget területén

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg a lámpa polírozás intelligensebb, költséghatékonyabb eljárás.

Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak az érdeklődőknek Erzsébetliget környékén, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig a láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Erzsébetliget területén

autolampapolirozaselotte Erzsébetliget
autolampapolirozasutana Erzsébetliget

Lámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával az oxidáció, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. A jó hír az, hogy a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lampaburapolirozas Erzsébetliget

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást érdemes választani. Az alábbi részben elolvashatja a két technika közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Strapabíró
 • 1 óra munkaidő

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Kiegészítő szolgáltatásaink Erzsébetliget környékén

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy egyéb szolgáltatást Erzsébetliget területén.