Garanciális autólámpa csiszolás Budafok-Tétény

Megosztás

Garanciális autólámpa csiszolás Budafok-Tétény

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Budafok-Tétény régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez a változás legtöbbször az ultraibolya sugárzásnak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak tudható be. Azonban ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá a jármű ilyen formában nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának szervizelése Budafok-Tétény övezetében

Jelen pillanatban két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Budafok-Tétény régiójában, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így szavatolva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és biztonságot biztosít.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik eljárás a legideálisabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Budafok-Tétény övezetében

fényszóró polírozás előtte Budafok-Tétény
fényszóró polírozás után Budafok-Tétény

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely jórészt megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat megfelelően világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.
lámpabúra polírozás Budafok-Tétény

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. Az alábbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.
Számos esetben az interneten keresgélve bukkannak ránk az ügyfeleink ezek után kutatva:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Kifogástalan UV védelem
 • Drágább eljárás
 • Hosszú távú hatás
 • 1 óra munkaidő

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben elősegíti a megfelelő láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Egyéb tevékenységeink BUDAFOK-TÉTÉNY TERÜLETÉN

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Budafok-Tétény olcsón
Autóüveg javítás Budafok-Tétény jutányos áron
Autódekoráció Budafok-Tétény megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Budafok-Tétény környékén.