Garanciális autólámpa csiszolás Csepel-Kertváros

Megosztás

Garanciális autólámpa csiszolás Csepel-Kertváros

Olcsó autólámpa szerelés és autólámpa polírozás Csepel-Kertváros régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák mattá válnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás legtöbbször az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tulajdonítható. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult autólámpa hatékonysága akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen túlmenően a jármű ilyen formában nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa javítása Csepel-Kertváros területén

Jelenleg két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen drága és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer.

Kollégáink szakszerű szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Csepel-Kertváros régiójában, akár vasárnap is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így szavatolva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legalkalmasabb Önnek, keressen minket nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Csepel-Kertváros környékén

lampaburapolirozaselotteutanakepek Csepel-Kertváros

Autólámpa polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagyban megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami az esetek többségében ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a jármű előtt haladó tárgyakat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt vevőink.

lámpabúra polírozás Csepel-Kertváros

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot jelenthet, hogy melyik eljárást válassza. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.

Fényszóró polírozás pasztás technikával:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb módszer
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. További előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a megfelelő láthatóságot vezetés közben
 • Megszépíti járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Csepel-Kertváros övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha gépkocsiját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Csepel-Kertváros olcsón
Szélvédő javítás Csepel-Kertváros jutányos áron
Karosszériavédő fóliázás Csepel-Kertváros jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Csepel-Kertváros övezetében.