Garanciális fényszóró csiszolás Budakalász

Megosztás

Garanciális fényszóró csiszolás Budakalász

Olcsó fényszóró javítás és fényszóró polírozás Budakalász övezetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a magas hőmérsékletnek és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy kis „kozmetikai” hiba. A matt lámpabúrák súlyos kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Ezen kívül az autó ilyen formában nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra javítása Budakalász környékén

Jelen pillanatban két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb eljárás.

Szervizmérnökeink profi szervizt kínálnak az érdeklődőknek Budakalász övezetében, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a tartós fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a környezeti behatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. A technológiákról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Budakalász régiójában

fényszóró polírozás előtte Budakalász
fényszóró polírozás után Budakalász

Autólámpa polírozási technológiák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat lezajlik. Ám szerencsére a probléma könnyen kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat kitűnően világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.
lámpabúra polírozás Budakalász

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot okozhat, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtekintheti a kettő közötti különbséget.
Kedves látogatóink például az alábbi témákkal találnak meg minket:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Drágább megoldás
 • Hosszú távú hatás
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő módszer. Járulékos előnyei:

 • Jelentősen növeli a megfelelő láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Levizsgáztathatja az autót

Kiegészítő tevékenységeink Budakalász övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Budakalász kedvező áron
Szélvédő javítás Budakalász kedvező áron
Karosszéria fóliázás Budakalász jutányos áron

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Budakalász környékén.