Garanciális lámpabúra polírozás Milleniumtelep

Megosztás

Garanciális lámpabúra polírozás Milleniumtelep

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Milleniumtelep környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és az oxidációnak tudható be. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is kisebb lehet. Továbbá az autó ilyen állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa szervizelése Milleniumtelep övezetében

Pillanatnyilag két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpák cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás okosabb, költségkímélő eljárás.

Munkatársaink szakszerű szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Milleniumtelep környékén, szombaton is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva végezzük a munkát, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik technológia a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Milleniumtelep környékén

fényszóró polírozás előtte fotó Milleniumtelep
fenyszoropolirozasautanafoto Milleniumtelep

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag autólámpa sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma könnyűszerrel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó tárgyakat kitűnően világítsa meg.
Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.
lámpabúra polírozás Milleniumtelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik eljárást válassza. Az alábbi részben elolvashatja a kettő közötti főbb eltéréseket.
Az alábbi keresésekkel találnak ránk az ügyfeleink:

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Kifogástalan UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • Strapabíró
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Jelentősen elősegíti a kielégítő láthatóságot vezetés közben
 • Megszépíti járművének esztétikai megjelenését, ezáltal értéknövelő beavatkozás
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Egyéb tevékenységeink Milleniumtelep övezetében

Óriási tapasztalatunk van a kőfelverődés javítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Milleniumtelep olcsón
Szélvédő javítás Milleniumtelep kedvező áron
Autófóliázás Milleniumtelep kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Milleniumtelep környékén.