Lámpabúra polírozás Cinkota

Megosztás

Lámpabúra polírozás Cinkota

Megfizethető fényszóró javítás és fényszóró polírozás Cinkota környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás többnyire az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak tulajdonítható. De ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt fényszórók beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések alapján egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi így nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpa javítása Cinkota övezetében

Most két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és időigényes, míg a fényszóró polírozás intelligensebb, költségkímélő eljárás.

Kollégáink profi szervizt kínálnak ügyfeleink számára Cinkota övezetében, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb eszközökkel, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) alkalmazva dolgozunk, így garantálva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi ellátjuk jótanácsokkal, vagy meg is oldjuk a problémáját. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Cinkota régiójában

fényszóró polírozás előtte Cinkota
fényszóró polírozás után Cinkota

Fényszóró polírozási módszerek

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos paraméterrel rendelkezik, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a környezeti behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a gépkocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Cinkota

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert válassza. Az alábbi részben megtalálja a kettő közötti főbb eltéréseket.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb eljárás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Professzionális UV védelem
 • Borsosabb árú módszer
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mit nyerünk a fényszóró polírozással?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Eladhatóbbá teszi az autóját
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Cinkota övezetében

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Cinkota olcsón
Autóüveg javítás Cinkota olcsón
Karosszériavédő fóliázás Cinkota kedvező áron

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Cinkota környékén.