Lámpabúra polírozás Erdőskert

Megosztás

Lámpabúra polírozás Erdőskert

Olcsó fényszóró javítás és lámpabúra polírozás Erdőskert környékén +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás túlnyomórészt az ultraibolya sugaraknak, a lámpabúra felforrósodásának és az oxidációnak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpabúrák beláthatatlan kockázatot jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés során. Mérések szerint egy besárgult autólámpa hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen túlmenően a gépkocsi ilyen állapotban nem vizsgáztatható le.

Az autó lámpájának javítása Erdőskert régiójában

Most két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és időigényes, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, olcsóbb megoldás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt biztosítanak ügyfeleink számára Erdőskert területén, akár hétvégén is. Az elérhető legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, időtállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet nyújt.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik eljárás a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi támogatjuk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Erdőskert területén

autólámpa polírozás előtte Erdőskert
autólámpa polírozás utána Erdőskert

Lámpabúra polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag lámpabúra sok előnyös tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely jórészt megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat előbb-utóbb bekövetkezik. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nem csupán a gépkocsi külső megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó tárgyakat a szükséges mértékben világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Erdőskert

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik technológiát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Olcsóbb megoldás
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Kb. 3/4 óra alatt készen van

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot használunk
 • Optimális UV védelem
 • Borsosabb árú eljárás
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás során nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Erdőskert környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, keressen minket akár azonnal, telefonon.

Szélvédőcsere Erdőskert megfizethető összegért
Autóüveg javítás Erdőskert jutányos áron
Karosszéria fóliázás Erdőskert olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy javítást Erdőskert területén.