Lámpabúra polírozás Farkasvölgy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Farkasvölgy

Olcsó autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Farkasvölgy régiójában +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy idővel a műanyag autólámpák mattá válnak, megszűnik az átláthatóságuk, megkarcolódnak. Ez az elváltozás legtöbbször az ultraibolya sugaraknak, a napsugárzásnak és felületi korróziónak köszönhető. Azonban ez több mint egy apró szépséghiba. A matt lámpák komoly veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult fényszóró hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Ezen kívül az autó így nem vizsgáztatható le.

A lámpabúra szervizelése Farkasvölgy övezetében

Pillanatnyilag két lehetőség közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. Az autólámpák cseréje igen drága és sok időt vesz igénybe, míg a lámpabúra polírozás intelligensebb, költségkímélő módszer.

Kollégáink professzionális szervizt ajánlanak az érdeklődőknek Farkasvölgy övezetében, szombaton is. A jelenleg piacon lévő legprofibb termékekkel, legkorszerűbb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve nyújtjuk szolgáltatásainkat, így biztosítva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig gyors észlelhetőséget és védelmet jelent.

Ha segítségre van szüksége, hogy melyik módszer a legmegfelelőbb Önnek, keressen minket bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. Az eljárásokról bővebben a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is talál információt.

Fényszóró polírozás előtte-utána fotók – polírozás Farkasvölgy régiójában

fényszóró polírozás előtte Farkasvölgy
fényszóró polírozás után Farkasvölgy

Lámpa polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Habár a műanyag fényszóró sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő múlásával a korrózió, napsugárzás, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új lámpákon van még ultraibolya sugárzás ellen védő réteg, amely nagy mértékben megvédi a lámpákat a külső behatásoktól. Viszont ahogy jeleztem korábban, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma játszi könnyedséggel kiküszöbölhető a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb választás.

A polírozáskor nem más történik, mint hogy eltávolítjuk az oxidációt, és egy új UV álló réteggel látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még sokkal lényegesebb, biztonságot ad a benne ülőknek azáltal, hogy helyreállítjuk a fényszóróknak azt a képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves vevőink.

lámpabúra polírozás Farkasvölgy

Lakkozás vagy paszta?

Ránézésre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technológiát válassza. A továbbiakban megtekintheti a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő eljárás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb módszer
 • Tartós
 • 1 óra munkaidő

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával nagymértékben járulunk hozzá a környezetvédelemhez, mivel nem teremtünk felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő megoldás. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot vezetés közben
 • Fokozza járművének esztétikai megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Szükségtelenné teszi a drágább cserét
 • Levizsgáztathatja az autót

Más szolgáltatásaink Farkasvölgy környékén

Évtizedes tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és szélvédőcsere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal akár azonnal, telefonon.

Autóüveg csere Farkasvölgy megfizethető összegért
Autóüveg javítás Farkasvölgy olcsón
Wrapping fóliázás Farkasvölgy olcsón

Időpont egyeztetése után akár hétvégén is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy javítást Farkasvölgy régiójában.