Lámpabúra polírozás Ferihegy

Megosztás

Lámpabúra polírozás Ferihegy

Kedvező árú autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Ferihegy régiójában +36 70 602 6000. Elvégezzük a fényszóró polírozást a reptér környékén is akár. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag lámpabúrák bemattulnak, elveszítik fényességüket, megkarcolódnak. Ez a változás szinte mindig az ultraibolya sugárzásnak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy kis szépséghiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjszakai vezetés közben. Mérések szerint egy besárgult lámpabúra hatásfoka akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá az autó ilyen formában nem alkalmas a műszaki vizsgára.

A fényszóró szervizelése Ferihegy övezetében

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A fényszórók cseréje igen költséges és sokáig tart, míg az autólámpa polírozás intelligensebb, pénztárcabarát megoldás.

Szervizmérnökeink szakszerű szervizt nyújtanak az érdeklődőknek Ferihegy övezetében, ünnepnapokon is. Az elérhető legprofibb eszközökkel, legmodernebb technológiai eljárásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) bevetve dolgozunk, így biztosítva fényszóróinak a hosszú ideig tartó fényességet, tisztaságot, ellenállóságot a különféle hatások ellen, Önnek pedig láthatóságot és védelmet kölcsönöz.

Ha műszaki segítséget nyújthatunk, hogy melyik módszer a legtökéletesebb Önnek, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A technológiákról részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontra kattintva is tájékozódhat.

Fényszóró polírozás előtte-utána fényképek – polírozás Ferihegy régiójában

lámpabúra polírozás Ferihegy

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag lámpabúra sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, mégpedig hogy az idő elteltével a korrózió, napfény, hőmérsékletingadozás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

A gyári fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megóvja a lámpákat a külső behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat végbemegy. A jó hír az, hogy a probléma könnyűszerrel orvosolható a lámpák polírozásával, ami a legtöbb esetben a legjobb megoldás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a gépkocsi esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy az autó előtt haladó objektumokat kiválóan világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek kedves ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Ferihegy

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre sokaknak gondot jelenthet, hogy melyik technikát érdemes választani. A továbbiakban megtalálja a két technika közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Pénztárcakímélő megoldás
 • Rövidebb ideig tartó hatás
 • 45 perc munkaidő

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot viszünk fel
 • Nagyszerű UV védelem
 • Költségesebb megoldás
 • Időtálló
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Mik a fényszóró polírozás előnyei?

A fényszóró polírozás során óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetet kímélő eljárás. Járulékos előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Megkíméli a cserétől
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

Más szolgáltatásaink Ferihegy régiójában

Óriási tapasztalatunk van a szélvédő javítás és szélvédőcsere területén is.

Ha járművét szeretné fóliáztatni, akkor is számíthat ránk, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken.

Autóüveg csere Ferihegy megfizethető összegért
Autóüveg javítás Ferihegy kedvező áron
Autócsomagolás Ferihegy megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is állunk rendelkezésére, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért fényszóró polírozást vagy szerelést Ferihegy területén.