Lámpabúra polírozás Ganztelep

Megosztás

Lámpabúra polírozás Ganztelep

Megfizethető autólámpa szerelés és fényszóró polírozás Ganztelep vonzáskörzetében +36 70 602 6000. A fényszóró polírozást szükségessé teszi, hogy bizonyos idő elteltével a műanyag autólámpák bemattulnak, elveszítik fényességüket, karcossá válnak. Ez az elváltozás szinte mindig az UV sugaraknak, a hőhatásnak és felületi korróziónak tudható be. Viszont ez több mint egy apró „kozmetikai” hiba. A matt lámpák súlyos veszélyt jelentenek a biztonságra, különösen az éjjeli vezetés közben. Mérések alapján egy besárgult lámpabúra hatásossága akár 80%-kal is csökkenhet. Továbbá a gépkocsi ebben az állapotban nem megy át a műszaki vizsgán.

A lámpabúra szervizelése Ganztelep területén

Jelenleg két opció közül választhat: fényszóró csere vagy fényszóró polírozás. A lámpabúrák cseréje igen drága és időigényes, míg a lámpa polírozás okosabb, olcsóbb megoldás.

Munkatársaink profi szervizt biztosítanak az érdeklődőknek Ganztelep környékén, akár vasárnap is. A jelenleg piacon lévő legprofibb szerszámokkal, legmodernebb műszaki megoldásokat (kétkomponensű lakkozás vagy pasztás) használva végezzük a munkát, így garantálva fényszóróinak a hosszú idejű fényességet, tisztaságot, időtállóságot az időjárás viszontagságai ellen, Önnek pedig láthatóságot és biztonságot nyújt.

Ha szaktanácsot adhatunk, hogy melyik módszer a legideálisabb Önnek, forduljon hozzánk nyugodtan, mi segítünk meghozni a legjobb döntést. A módszerekről részletesen a főoldalról a Polírozási technológiák menüpontban is olvashat.

Fényszóró polírozás előtte-utána képek – polírozás Ganztelep területén

fényszóró polírozás előtte Ganztelep
fényszóró polírozás után Ganztelep

Fényszóró polírozási technikák

Mi is történik fényszóró polírozáskor?

Jóllehet a műanyag autólámpa sok hasznos tulajdonságot tudhat magáénak, van egy hátránya, ez pedig az, hogy az idő elteltével a korrózió, napsugárzás, hőhatás megváltoztatja a fényszóró felületének fizikai tulajdonságát.

Az új fényszórók eredetileg még rendelkeznek UV álló bevonattal, amely nagyban megvédi a lámpákat a környezeti behatásoktól. De ahogyan azt említettem, idővel sajnos ez a folyamat elkerülhetetlen. Ám szerencsére a probléma könnyen megszüntethető a lámpák polírozásával, ami túlnyomórészt ideális választás.

A polírozás során megszüntetjük az oxidációt, és egy új UV álló bevonattal látjuk el a fényszórókat.

A fényszórók helyreállítása eredeti állapotukba nemcsak a jármű esztétikai megjelenését fokozza, hanem, ami még fontosabb, biztonságot ad a jármű utasainak azáltal, hogy visszaállítjuk a lámpák azon képességét, hogy a kocsi előtt haladó objektumokat jól világítsa meg.

Polírozáskor a lakkozásos vagy pasztás technológia között dönthetnek tisztelt ügyfeleink.

lámpabúra polírozás Ganztelep

Lakkozás vagy paszta?

Elsőre a többségnek gondot okozhat, hogy melyik módszert érdemes választani. Az alábbiakban megtalálja a kettő közötti különbséget.

Pasztás technika:

 • 7 lépcsőben történő polírozás után paszta kerül a fényszórókra
 • Költséghatékony módszer
 • Kevésbé hosszú ideig tartó hatás
 • Bő fél óra alatt elkészül

Lakkozás:

 • 7 lépcsőben történő polírozás végén kétkomponensű lakkot alkalmazunk
 • Optimális UV védelem
 • Költségesebb eljárás
 • hosszú távon érezteti a hatását
 • 60 perc szükséges az elvégzéséhez

Miért érdemes políroztatni a fényszórót?

A fényszóró polírozás alkalmával óvjuk a környezetet, mivel nem hozunk létre felesleges hulladékot. Így ez környezetbarát módszer. További előnyei:

 • Nagy mértékben növeli a jó láthatóságot utazás közben
 • Fokozza járművének külső megjelenését, ezáltal növelve értékét
 • Segíti járművének eladhatóságát
 • Kiküszöböli a költséges cserét
 • Műszaki vizsgára alkalmas a gépkocsi

További szolgáltatásaink Ganztelep övezetében

10 éves tapasztalatunk van a szélvédőjavítás és autóüveg csere területén is.

Ha autóját szeretné fóliáztatni, akkor is segíthetünk, keressen minket az elérhetőségeinken.

Szélvédőcsere Ganztelep megfizethető összegért
Szélvédő javítás Ganztelep kedvező áron
Karbon fóliázás Ganztelep megfizethető összegért

Időpont egyeztetése után akár ünnepnapon is nyújtjuk szolgáltatásainkat, és helyszíni kiszállással is elvégezzük a kért lámpabúra polírozást vagy szerelést Ganztelep övezetében.